Těhotenství a porod

Těhotenství je období velkých změn, těšení se i nervozity. Co žena a miminko v jejím břiše, to jedinečný příběh, který se nevejde do žádných šablon. Rádi budeme vaším průvodcem na napínavé devítiměsíční cestě a pomůžeme vám se vypořádat s všemi radostmi i starostmi. Naše odborná témata pokrývají celé těhotenství týden po týdnu – od početí až po porod. Vyzkoušejte naši ovulační a těhotenskou kalkulačku nebo se obraťte na naší careline, pokud nedostanete odpověď, kterou hledáte!

Vyberte si téma, která vás zajímá

Těhotenství týden po týdnu

Zajímá vás průběh těhotenství a vývoj miminka týden po týdnu? Objevte náš těhotenský kalendář. 

Naše nástroje

Potíže v těhotenství

Bolesti nohou, nechutenství či pálení žáhy… jen tři příklady z nekonečné škály potíží, které provází téměř každou budoucí maminku. Je to nepříjemné, ale naprosto normální. Přinášíme vám informace o nejčastějších neduzích, které vás pravděpodobně potkají. A naši odborníci poradí, co vám v diskomfortu spolehlivě přinese úlevu.


Cvičení a aktivity v těhotenství

Těhotenství je jedno z nejkrásnějších (a nejnáročnějších) období v životě. V mnoha směrech ovlivní váš životní styl, ale neznamená to, že musíte seknout se sportem, cestami letadlem nebo milováním. Poradíme vám, jak a kdy můžete v těhotenství cestovat, zboříme mýty týkající se sexu v těhotenství, doporučíme vhodná cvičení. O svoje endorfiny nepřijdete!


mom and baby

Spojte se s naší poradnou odborníků

Potřebujete radu? Spojte se s námi. Pomůžeme vám s otázkami týkajících se těhotenství, mateřství, rodičovství nebo výživy dětí.

Na vaše dotazy jsme připraveni odpovídat každý všední den od 8:30 do 16:00.

x